Prvi u Bosni i Hercegovini !!!

My Case je novi brend na tržištu, jedinstvena online platforma za kreiranje i kupovinu originalnih maskica za mobitele, prva te vrste u BiH. Korisnik je konacno dobio priliku da sam dizajnira svoju maskicu putem direktnog ubacivanja omiljene fotografije sa licnog racunara.

Korisnik ima bazu podataka od preko 5000 razlicitih stilova maskica, dizajniranu da zadovolji svaciji ukus, a koja se svakodnevno ažurira i nadopunjuje.

Naš kreativni tim dizajnera stvara posebnu kolekciju maskica, koje su lako dostupne za kupovinu. My Case je savršeno mjesto za stvaranje i kupovinu upravo onoga što želite, bilo za sebe ili za poboljšanje vašeg poslovanja.

Garantovani Teracell kvalitet!

My Case je kombinacija lijepog i korisnog jer pored zaštite za telefon predstavlja elegantan gedžet za svaku priliku. My Case maskice mogu se printati na dvije vrste Teracell futrola i to na klasicnom ( Giulietta ) i tankom ( Ultra tanka, Skin ) silikonu, za više od 500 modela telefona.

Naš trenutni asortiman možete pronaci na web stranici http://makemycase.ba/. Roba ce Vam biti dostavljena u najdužem periodu od 2 - 5 radnih dana na kucnu (željenu) adresu. Ne ustrucavajte se da nas kontaktirate. Pomoci cemo Vam!